Mörarps IF - Laget i vårt hjärta

Alla inlägg den 4 augusti 2012

Av Bilal Assaf - 4 augusti 2012 17:20

Mörarp tog 1 poäng när gästande Alexander den store kom på besök hemma på vidablick efter en ganska så besvärlig match. Det efter en sen kvittering av Alexander som betydde 1-1.



Båda lagen bjöd tyvärr inte mycket till spel i den första halvleken, ingen av lagen spelade tillräckligt bra, Alexander försökte oftast hitta ett långpass upp till anfallarna men lyckades dock inte komma igenom så många gånger. Mörarp hittade inte sitt passningsspel som man många gånger har sätt under vårsäsongen och man kom inte till sin standard vilket gjorde att man inte kunde spela ut motståndarna. 



Men det fanns enstaka sekvenser när vi höjde tempot, lyckades utmana och komma förbi Alexander då blev det som oftast målchans. Så kom även målet till och det var inte vilket mål som helst, Fady lyckades trånga sig förbi en två spelare och oväntat sköt han på mål som skruvade sig i bortre stolpen. En fin delikatess av Fady och en hyffsad bra debut får man ändå säga. Alexander fortsatte med sina långbollar upp till sina anfallare som denna gång fick med sig en hörna som dem lyckades att sätta ditt i den 80 min.  Alexander fick även ett bortdömt mål och en ribba men närmare än så kom inte båda lagen och det slutade 1-1.



Dagens lirare: Ali och kevin.

Ovido - Quiz & Flashcards