Mörarps IF - Laget i vårt hjärta

Alla inlägg den 31 augusti 2012

Av Bilal Assaf - 31 augusti 2012 13:33

Mörarps B-lag föll med 5-4 i en händelserik match borta mot Gantofta If under måndagskvällen. Det trots en tidig ledning för blåvita så höll det inte hela vägen.


Mörarp tog ledningen ganska tidigt genom Robin Mårtensson nickade in målet genom en perfekt hörna av Jalal Assaf. Men det höll inte länge innan Gantofta tryckte in både kvitteringen och reduceringen och gick upp till 3-1 när en halvtimme hade spelats. Mörarp lyckades ändå göra både 3-2 genom Robert Anderson och 3-3 genom Mickey Davidsson innan första halvleken var slut och inför andra halvlek var det helt öppen match om poängen.


I andra halvlek öppnade Gantofta bäst då man satte in kvitteringen till 4-3, men Mörarp kämpade hårt och slet en hel del vilket gav resultat då Fady lyckades placera bollen i mål. Men det var Gantofta som nådde sista räcket, 5-4 till Gantofta blev matchens sista. Det ska ändå påpekas att Mörarp hade en hel del chanser att (aven som i A-laget senast) avgöra matchen med ett antal mål. Skärpan och kvalitén saknades i vissa sekvenser.


Gantofta IF – Mörarps IF 5-4 (3-3)
Målen, Mörarp: Robin Mårtensson, Robert Andersson, Mikey Davidsson, Fady
Varningar, Mörarp: Jalal Assaf

Ovido - Quiz & Flashcards