Mörarps IF - Laget i vårt hjärta

Alla inlägg den 19 augusti 2012

Av Bilal Assaf - 19 augusti 2012 12:03


Det blev ett sanslöst målkalas när Mörarp tog emot Kropps IF på ett fullsatt Vidablick arena. De blåvita körde fullständigt över gästerna från början och efter ett mål ganska snabbt i första halvlek rann siffrorna i väg och Mörarp tog en förkrossande 13-0 seger(6-0).



Mer än 350 personer kom för att se ett dramatiskt derby på Vidablick men Kropps bjöd aldrig upp till något spel, istället stod Mörarp för en makalös prestation och gav nya hopp att ta hem serien.


Mörarp tog direkt tag i spelet och etablerade ett fint spel som gav grunden till den stora vinsten, redan efter ett par minuter satte Nedim Hadzihasanovic första målet som gav ny energi att fortsätta att ösa på och så blev fallet.  Micki Davidsson stod för 2 mål, Robin Mårtensson, Mato cosic, Mattias Janström, Jalal Assaf och Ali Assaf stod för varsitt mål och Kim Söderberg visade att gammalt är bäst med sina 5 mål igår.


Vi fick till några fina mål igår, ett av dem var Alis dunderskott från 30-40 meter som träffar bortre krysset och Jalals egna enastående prestation när han satte fart och dribblande för bi ett par försvarare innan han placerade bollen i mål.


Det är egentligen inte min ensak som spelare att bedöma hur mina lagkamrater sköter sig. Men när det gäller att hylla någon som förtjänar det så tar jag chansen att med några rader ösa beröm över en av mina Mörarpspelare.  David Ohlsson förtjänar det den här gången. Aggressiv, smart och rätt placerad allt som oftast.  Igår visade han sin snabbhet, sin förmåga att uppfatta saker snabbt med sina perfekta inlägg. Det blev hela 5 assist igår mott Kropp.


Även Robin Mårtensson förtjänar beröm, fysisk aggressiv spelare som ofta vinner boll i mittfältet gjorde det mycket bra igår och stod till och med för ett nickmål igår. Men alla spelare gjorde som sagt en stabil insatts igår och vi visar än en gång att vi är ett starkt lag tillsammans.


Ovido - Quiz & Flashcards