Mörarps IF - Laget i vårt hjärta

Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av Bilal Assaf - 23 augusti 2012 12:54


Mörarp fortsätt i rätt spår efter ännu en storseger, denna gång med B-laget när man igår utklassade Vallåkra med hela 10-1 seger hemma på vidablick IP.  En mycket bra första halvlek la grunden till segern och Vallåkra var inte ens närheten att hota ett kraftigt Mörarps If.



Mörarp stod för ännu en fin bedrift och skapade oerhört många utmärkta sekvenser på ett fint etablerat spel. Man visade prov på sammaspelide som med A-laget respektive B-laget att man kan rulla boll och skapa utifrån det.


Ännu än gång öppnar Nedim Hadzihasanovic målkalaset med att göra första viktiga målet för Mörarps If som ledde till fortsatt mål regn. Kasim hamzi och Fady stod för 2 mål var och Tom, Ali och Jag (Bilal) stod för varsit mål.


Nedim Hadzihasanovic presenterade sig med att göra ett hattrick, ett tidigt i första halvlek som följde upp med ett distansskott som tar i ribba in eller ut men som godkändes och en enastående vänsterkott i andra halvlek som dundrar in i nättaket.  


Årets mål kan redan nu koras av många supportrar och kamrater, Ali Assaf dundrande nämligen in ett stenhårt skott från hela 30 meter som hamnade i bortre krysset.  Det är hans andra fullträff under hössäsongen och vi hoppas så klart på ännu en hit. 

Ovido - Quiz & Flashcards