Mörarps IF - Laget i vårt hjärta

Alla inlägg den 17 augusti 2012

Av Bilal Assaf - 17 augusti 2012 15:39

Imorgon är det äntligen dags för ett gigantiskt derby då Mörarp står för motståndet mot seriens sämsta motstånd i år, Kropps Gif.  Hoppas på ett enormt tryck och en angenäm atmosfär imorgon kl 14:00 på vidablick.


Mörarp: Den ovan nämnda energin visar sig återigen på gårdagensträning, bra fart, hög intensitet och högt tempo, härlig inställning från samtlig och en allmän väldigt positiv atmosfär var det igår. Vårt självförtroende måste vara på topp efter att vi lyckades vända en 3-1 underläge till en osannolik vändning till 3-4 i andrahalvlek.


Tyvärr blev det inte lika goda nyheter när B-laget mötte Botan, iallafall inte siffrigt mässigt, (1-5) 1-6 slutade matchen med och dessutom åker målvakten Jonathan Sandberg på ett rött kort. Men vi gör ändå en bra match och visar att vi vågar rulla boll speciellt i andra halvlek då vi höjer oss ett snäpp. Klart att notera är att Botan ställde upp med sitt A-lag.



Kropps Gif: Tabellmässigt och spelmässigt är Kropps Gif årets sämsta lag hitintills i division 7, även om det är hårt och kanske inte så godhjärtat sagt så är det iallafall sant. Det blev hela 0-12 senast när dessa lag stod säg samman i våras och det krävs en hel del för att kropps ska kunna ens mäta sig med Mörarp. Men fotboll är inte alltid rättvist så det gäller även för Mörarp att visa vägen varför man ligger där man ligger i tabellen.

Ovido - Quiz & Flashcards