Mörarps IF - Laget i vårt hjärta

Alla inlägg den 3 september 2012

Av Bilal Assaf - 3 september 2012 11:23


Mörarps tredje stora storseger den här säsongen när man igår krossade Torekov med hela 8-1 hemma på Vidablick. Visserligen missade man en rad solklara chanser, så var trepoängaren aldrig riktigt hotad.


Det är inget undantag att Mörarp inledde med första målet, visserligen dröjde det till den 24 minuten innan första målet kom och 6 minuter efter hade Mörarp gott upp till en 3-0 resultat mot Torekov.


Första målet var vansinnigt fint, Fady slår en långboll till Jalal Assaf som drar till på volley där kim Söderberg lyckas få in returen och 1-0 var ett faktum. Det dröjde inte länge innan andra och tredje målet kom, det i följd av ännu en perfekt hörna av Jalal Assaf där Marius får göra sitt första mål under året genom en perfekt nick som går in i mål. När en halvtimme hade spelats hade kim hunnit göra tredje målet.


Torekov bjöd inte mycket till spel och var aldrig ens i närheten att hota Mörarp men man får till ett mål i andra halvlek som betydde 3-1, men närmare än så kom aldrig Torekov och istället rann siffrorna iväg.

Mato Cosic visade igår många fina egenskaper och ställde Torekov i stora problem, genom att hitta adress på bollarna, perfekta lånbollar, instick och att själv skjuta skapade han rejäla problem för Torekov.


Mato var inblandat i dem flesta målen och hittade Nedim Hadzihasanovic som inte gjorde misstag när han sköt Mörarp till en 4-1 ledning. 5-1 målet stod han själv för när han prickskött från distans. Mato fick även avsluta målkallaset på ett konstigt 8-1 mål genom ett inlägg som turligt går in i mål.


Men innan dess hann både Mattias Janström placera in bollen i mål och lilla jag Bilal Assaf får även göra mitt första A-lags mål genom en rush på vänsterkanten innan jag själv kan placera bollen i mål.

Alla spelare stod för en mycket stabil insatts och man visar ännu än gång att vi är ett vinnande koncept och tillsammans är vi starka. 

Ovido - Quiz & Flashcards