Mörarps IF - Laget i vårt hjärta

Alla inlägg den 5 september 2012

Av Bilal Assaf - 5 september 2012 10:59

Mörarp B fick med sig alla 3 poängen mot Hyllinge hemma på vidablick efter 1-1 i paus så stod Mörarp upp och vann till slut med 3-2. Gästerna hamnade gaska tidigt i underläge med 1-0 och lyckades inte få med sig några poäng.


Mörarp inledde B-lagsmatchen allra bäst det efter att 1-0 kom ganska så tidigt genom en rusch från Bilal Assaf på högra kanten som hittar Kasim Hamzi som visar sin förmåga att hålla bollen och krångla sig för bi ett antal spelare i straffområdet innan han placerar bollen i bortre stolpen.

  

Hyllinge visar dock att man är ett starkt lag och det dröjde endast 8 minuter innan deras första mål kom.  Visserligen genom en tabbe i försvaret lyckades Hyllinges anfallsspelare ta bollen och göra mål.


Mörarp försökte rulla boll men det blev några lånbollar som både hittades rätt adress och andra inte. 2-1 målet var just en sådan boll, denna gång från Kenny som hittade Kevin på djupet som enkelt kan placera bollen i mål.


Hyllinge reste sig och 2-2 målet kom genom en tveksam och omdiskuterad straff i den 54 minuten.  Det slets och kämpades hårt i närkamperna i andra halvleken för poängen, men det var Mörarp som vann striden efter en ganska så sen kvittering i den 80 minuten. Det var inget vanligt mål av Jalal Assaf, först en så fin tunnel i långsidan på straffområdet innan han dundrar in bollen i botrekrysset.


I slutminuterna var det dock Hyllinge som ägde mest boll för att få in en kvittering och Jonathan Sandberg stod för ett antal klass räddningar som höll oss kvar i matchen. Men Mörarp stod rätt och lyckades få med sig alla tre poängen i nöd och rop.


Både Tom Rydström som stod i första halvlek och Jonathan Sandberg i andra halvlek gjorde en mycket stabil insats.


Mörarps IF – Hyllinge GIF
Målen: Kasim Hamzi, Kevin Söderberg, Jalal Assaf
Varningar Mörarp: Ali Assaf, Tom Rydström, Jalal Assaf

Ovido - Quiz & Flashcards