Mörarps IF - Laget i vårt hjärta

Alla inlägg den 21 september 2012

Av Bilal Assaf - 21 september 2012 23:30

Imorgon kan resan mot 7 ta slut omgående, om man skulle besegra Hasslarp borta kan man påbörja ett nytt kapitel, ett kapitel som styrelsen, ledningen och spelare har jobbat hårt för att kunna bli sann, nämligen ett kliv uppåt mot division 6.


Visserligen ska man inte ta något i försprång för det krävs fortfarande en 100 % inställning, en viljestark kämpainsats för att kunna avancera sig vidare, men det kan vara roligt att kunna fantisera sig ibland och kunna tro på det för att lyckas.


Vi är inne i en positiv, optimistisk känsla som verkligen har satt sig i gruppen, vi vågar tro på oss själva och dessutom har de senaste resultaten visat att det inte bara är en känsla utan det är också fakta. Vi är ett starkare lag när allt stämmer och det här laget har potential att nå högre höjder.


Tittar man närmre på vår motståndare imorgon så har Hasslarp haft det mycket svårare år och har ändast plockat ihop 13 poäng hitintills. Med 64 insläppta mål och 29 gjorda mål ligger det på en tredje sist i tabellen. Nog snackat om Hasslarp…


Nu kör vi, nu ska vi göra det absolut bästa av det hela, oavsett hur vägen dit kommer att se ut så finns det bara vinst på kartan. Taggade och laddade inför matchen är iallafall jag och hoppas på att alla i laget har samma känsla, då ska vi kunna ta hem detta tillsammans, för tillsammans är vi starka, Låt festen börja helst imorgon efter matchen.

Ovido - Quiz & Flashcards