Mörarps IF - Laget i vårt hjärta

Alla inlägg den 30 september 2012

Av Bilal Assaf - 30 september 2012 22:44

Det blev en förslust för Mörarp borta mot Båstad, trots att man ledde med 0-1 i paus så föll man i andra halvlek med 3-1.

 

Inför matchen hade Mörarp redan avancerat sig till division 6 och man hade inget att slåss om direkt. För Båstads del stod fortfarande en kval plats till division 6 på spel och man tog chansen att ta alla tre poängen.


Mörarp gick för vinst och skapade några heta chanser innan första målet skulle komma, genom en brytning i mittplan av Bilal Assaf som framspelar Fady på djupet som osjälvisk passar till en ren Kim Söderberg, 0-1 som står sig halvleken ut.


Mörarp föll i andra halvleken, hungern fanns inte där riktigt, många felpassningar och ett spel som inte fungerade tillräckligt bra. Istället kom ett tidigt mål för Båstad och en förnyad energi i form av kvitteringsmålet. Hemmalaget fick in en 2-1 målen en bit in i halvleken och i slutminuterna kom även tredje målet.


Det ska även sägas att Mörarp fick ett konstigt domslut efter att målvakten klockrent fick undan bollen genom en tackling som tar bollen, dock visar domaren rött kort. Jonathan som även gjorde några bra räddningar.


En förlust som man inte ska gräva in sig på direkt och istället så slutade det men champagne och en härlig fest.  


Båstads GoIF - Mörarps IF 3-1
Mörarp, mål: Kim söderberg
Varningar: Tom Rydström
Utvisningar: Jonathan Sandberg

Ovido - Quiz & Flashcards